Voorlopig annuleren van alle activiteiten

Op 4 september j.l. heeft het bestuur besloten i.v.m. de aanhoudende problematiek rond het indammen van de verspreiding van het corona-virus, om alle activiteiten te schrappen uit de agenda.

Vanwege de nog onbekende ontwikkelingen rondom het coronavirus, kunnen wij momenteel nog geen uitspraken doen over een eventuele nieuwe datum voor deze activiteiten. Zodra dit duidelijk is, berichten we hier uiteraard over.

Richtlijnen RIVM voor leden en vrijwilligers

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en vragen onze leden en vrijwilligers die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben dan ook zich aan deze richtlijn te houden en niet naar onze heemkamer te komen.

Voor actuele betrouwbare informatie over COVID-19 verwijzen wij naar de site van het RIVM en de Rijksoverheid.