Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heemavond over website

15 november @ 20:00 - 22:00

Deze website van heemkundekring De Kommanderij Gemert heeft een nieuwe homepage. Daardoor is het gemakkelijker geworden om de site te doorzoeken. Op de Heemavond van woensdag 15 november wordt uitgelegd hoe je deze website optimaal kunt benutten.

Sinds vijf jaar heeft de heemkundekring een nieuwe website met erg veel informatie over de geschiedenis van de voormalige gemeente Gemert en zijn kerkdorpen Handel, De Mortel en Elsendorp. Voor bezoekers was het soms moeilijk om de weg te vinden in al die pagina’s. Een nieuwe knoppenbalk heeft de website toegankelijker gemaakt en een plattere herkenbaardere kop boven aan de pagina geeft meer ruimte om in één oogopslag de pagina te overzien.

Nieuw is ook de nieuwsrubriek met daarin de heemberichten, die tot voor kort alleen vier keer per jaar op papier onder leden van de heemkundekring werd verspreid. Daardoor is de website actueler. Wat blijft zijn de pagina’s die er sinds vijf jaar opstaan.

Om alle veranderingen toe te lichten en eventuele wensen van gebruikers te inventariseren wordt de ook voor niet-leden toegankelijke Heemavond op 15 november belegd. Deze vindt plaats in de Heemkamer aan de Ruijschenberghstraat 3b in Gemert en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis; consumpties zijn voor eigen rekening.

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Tags:
,

Organisator

Heemkundekring De Kommanderij
E-mail
brievenbus@heemkundekringgemert.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Heemkamer
Ruijschenberghstraat 3b
Gemert,
+ Google Maps