Stem op heemkundekring De Kommanderij

Heemkundekring De Kommanderij Gemert doet dit jaar weer mee aan de actie Rabo ClubSupport. Dit jaar kunnen leden van Rabobank Peel Noord de heemkundekring weer financieel steunen door tijdens deze actie tussen 4 en 26 september hun stem uit te brengen op onze vereniging. Vorig jaar ontving de Gemertse heemkundekring 437 euro uit deze actie.

Al jarenlang steunt de Rabobank plaatselijke verenigingen met haar Rabo ClubSupport, waarmee leden van de bank gedurende enkele weken op hun favoriete vereniging kunnen stemmen. Elke stem levert de gekozen club geld op. De heemkundekring eindigt al jaren in de top van favoriete verenigingen in Gemert. Met de opbrengst van de actie kan onze vereniging een deel van haar activiteiten bekostigen.

Leden van de Rabobank krijgen automatisch bericht hoe en wanneer zij hun stem kunnen uitbrengen.

Publicatiedatum dinsdag 22 augustus 2023